Само в 7DniFutbol.bg

Среща Киров – Палийски на “Коматево”! Треньорът избухна: Опитаха да ни скарат

7 Dni Futbol13.05.20185110
белия

Треньорът на Ботев Николай Киров проведе дълга среща с президента на клуба Ангел Палийски. На нея бяха обсъдени доста теми. Най-важните бяха преостоящата лятна селекция, както и подготовката. Киров държи отборът да бъде подсилен сериозно. Очаква се новите да бъда поне петима.

“Наблюдаваме доста състезатели. Хубавото е, че през тази седмица нещата около клуба приообиват някаква яснота и дано скоро знаем с какво ще разполагаме като бюджет, за да сме наясно и със селекцията”, заяви Киров.
Той обаче изрази притеснение относно факта, че все още от БФС не са обявили официално кога ще стартира новото първенство. “След седмица изпращаме чужденците ни по родните им места, а не знаем каква програма да им изготвим и кога да им кажем да се върнат за старт на подготовка“, каза Киров през “Пловдив Дерби”.

Очаква се сезон 2018/19 да стартира на 13 юли, петък. Треньорът допълни, че не е в конфликт с Палийски. По време на мача с Берое феновете скандираха името на наставника. “Ботев не започва и не свършва с мен. Вечни хора няма. Опитаха се да ме скарат с презиоента Ангел Палийски, с когото сме в перфектни отношения“, допълни Белия.

Палийски също призна, че са водени разговори за селекция, но не разкри подробности. “Въпреки че няма яснота за старта на новия шампионат, вече обсъждаме плановете си за лятото”, посочи той.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ