Само в 7DniFutbol.bg

Часове след загубата във финала: Нов удар по Левски от БФС! Двама изгоряха за Лудогорец и ЦСКА!

7 Dni Futbol10.05.201827960
Славия Левски Финал Купа България (38)

В Левски още се свестяват след загубения финал за Купата, а вече понесоха нов удар. “Сините” ще са без трима основни футболисти в съботното гостуване на Лудогорец. Получилите вчера жълти картони Хали Тиам, Жорди Гомес и Холмар Ейолфсон ще гледат от трибуните гостуването в Разград. Още по-лошото за Делио Роси е, че последните двама няма да играят и срещу ЦСКА в последното дерби за сезона във вторник. Те са наказани за по два мача и ще са на линия едва за последния сблъсък за сезона срещу Верея в Стара Загора.

Няма купа, няма титла… Няма я и тишината!

Заместниците на триото в Разград е ясно още от сега – Васил Панайотов ще смени Тиам, Прохазка ще играе вместо Гомес в центъра на терена, Аймен Белаид ще застане до Давид Яблонски.

Освен наказаните играчи, Левски ще трябва да плати и финансова глоба в размер на 2000 лева, както и да възстанови щетите на националния стадион.

Финал КБ    
С предупреждения – 11 състезатели    
 

Със спиране от състезателни права

ССП лв.
Хали Ияне Тиам ПФК „Левски” София 1 250
Жорди Гомез Гарсия Пенче ПФК „Левски” София 2 200
Холмар Ърн Ейолфсон ПФК „Левски” София 2 200

Скандално назначение за мачът, който може тотално да унищожи сезона на Левски

ПО ДОКЛАД

По сезиране от Комисия „Етика и феърплей”, на основание чл.4, във връзка с чл.5, ал.1 и чл.6, ал.8 от ДП /2017/2018/, за нецензурни и вулгарни скандирания – ДК наказва ПФК “Левски” гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК ” Левски” гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

ДК задължава ПФК „Левски“ гр. София да възстанови щетите на Национален стадион „Васил Левски“ гр. София.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ