Само в 7DniFutbol.bg

Антверпен, Везалов, Иртиш, Курьор, Кабрио, Пеевски и пак Славия! Световната обиколка на синия кретен

Славия Левски Купа Финал (35)

Господи, смили се!

Не на клуба, над феновете му! Те са верни, истински и много! И не заслужават да плащат пред Теб вересиите на господарите.

След случилото се днес със Славия, вече съм сигурен, че някой е хвърлил над Левски клетва, каквато трови живота на Бенфика, откакто уволни Бела Гутман!

Не казвам, че драмата е треньорска, дори напротив, вярвам, че е историческа. Може да е вдовицата на Котков, чийто мъж, а и не само той, бе убит от легендата на Левски!

Може да е духа на Хитлер, бесен, че тези, които вдигаха ръка с неговия поздрав, след това понесоха бюста на Сталин към Черни връх!

Може да е невярващата баба Цола, която я е яд, че днес скандират на нейни хора като Спас Русев, Георги Марков, Христо Друмев и останалите “Левски значи свобода”!

Може да е Лупи, откакто Тодор Батков му открадна лиценза!

Може да са бесни хора на онова кривокрако джудже, което издаде на италианците, че Петър Михтарски няма право да играе за ЦСКА срещу Ювентус.

Може да е заралия, видял наживо заради какво изхвърлят отбора му от “А” група за кеф на генерал Солаков!

Може да е перничанин, заради същото!

Може да са локомотивци, които знаят защо Николай Гигов загуби онзи шампионски мач в “Надежда”!

Може да е полицайката, която идиот от сектор Б пробва да убие, а после всички знаем какво се случи.

Може да е сестрата на мъртвия Младен.

Може да са онези, чиито бизнес е съсипан, за да има хляб за щрабаците.

Може да е всеки в тази страна! Защото всеки в тази страна мрази този Левски!

Смятам обаче, че поне феновете му платиха, каквото трябваше да плащат. Преживяха Антевреп, Иртиш, автогола на Везалов, рейда на Курьор срещу отбор с човек повече, ходят на мач на трибуна Кабрио, доскоро бяха децата на Пеевски, а може и още да са, изживяха какво ли не! Изживяха Гошо Петков отново! И дано това днес е последната им лихва. Защото има ли нова, може да не я преживеят.

 

4 коментара

 • ЦСКА

  10.05.2018 at 1:54

  Защото са откраднали името на Апостола на свободата, ще бъдат проклети докато го използват без никакво право, нагло с цел да се облагодетелстват по всякакъв начин!

  Reply

 • Б

  10.05.2018 at 5:41

  Няма как да е последна. Чакат ги още славни моменти като днес.

  Reply

 • Петър Недков

  10.05.2018 at 9:22

  Вие от 7 дни футбол сте уникално прости боклуци, какви статии публикувате в които развивате болните си теории на глупостта !!!!

  Reply

  • Коста Петев

   10.05.2018 at 14:22

   А ти , подуенско говедо си до безпаметност прост, като съмишлениците си. Такова невежество ви е затрупало, че ако не бяха онези глупаци да откраднат името на най-великия българин, нямаше днес да знаете кой е Левски, и какво е направил за България.

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ