Само в 7DniFutbol.bg

Заги бръкна в нафталина за гостуването на “Тича”! Във Варна ще гледаме битка на резервите (Съставите)

7 Dni Futbol20.04.2018400
Славия Черно море (8)

Интересна битка между футболисти, които не получават чак толкова шансове от своите треньори ще има от 20:00 ч. на стадион “Тича” във Варна.

За домакините от Черно море наставникът Илиан Илиев залага на резервния вратар Иван Дюлгеров за сметка на Благой Макенджиев. Друг юноша – Емил Янчев, ще играе в центъра на терена заедно с възвръщащия формата си Георги Божилов. Марек Кузма пък заема мястото на Радослав Василев на върха на атаката. Превърналият се в хит с последните си изяви Мартин Минчев също получава почивка и на негово място излиза Дани Кики. На пейката е и новото попълнение Фабио Мартинш, чието включване се очаква през втората част.

За Славия Златомир Загорчич от резервните си играчи залага на вратарят Емануеле Джерия, крилото Чикози Мба,  нападателят Наско Милев и халфовете Славчо Шоколаров и Владислав Узунов. Капитан е Андреа Христов. На пейката пък са само юноши на клуба от “Овча купел”.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ