Само в 7DniFutbol.bg

Главният секретар на МВР побесня в ефир, поиска обявяване на война на футболното хулиганство! Обяви какво е състоянието на ранената полицайка

7 Dni Futbol19.04.20182730
2ро Цска Левски (8)

Добра новина за ранената по време на снощното дерби между ЦСКА и Левски (2:2) съобщи пред БНТ главният секретар на МВР Младен Маринов.

Операцията по спасяване на окото на пострадалата вчера полицайка е приключила успешно и вече няма опасност да загуби зрението си. Маринов подчерта, че бомбичката е била хвърлена съвсем умишлено срещу полицейските служители.

“40 човека бяха задържани вчера, образуване е досъдебно производство, издирват се и лица, които са били с маски по трибуните. Не е измислена система, която да ограничи вкарването на подобни опасни вещества, добави той.

По-късно пред бТВ говори и лекарят, който извърши операцията късно снощи. Той обясни, че от окото й е извадено стъклено тяло и потвърди, че зрението й ще бъде спасено, макар да не даде гаранции, че окото ще се възстанови изцяло.

“Защо търсите пропуск в полицията? Да се замислим нормално ли е да се правят бомбички и да се хвърлят по хората. Търсете пропуски във обучението и възпитанието на този, който хвърли бомбичката. Държавата прави своето, има закон. Трябва да има обществена реакция и непримиримост към подобни хулигански действия. Винаги се сблъскваме с това – много полиция, малко полиция. Колко полицаи трябва да има? Трябва заедно да се опълчим срещу подобни прояви”, продължи Маринов по темата пред бТВ.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ