Само в 7DniFutbol.bg

Брутални фотофакти в 7DF: Апостолов, колко червени картона трябваше да получи Яблонски за това срещу Каранга?

7 Dni Futbol18.04.201818020
2ро Цска Левски (36)

За пореден път този сезон напечен мач в Първа лига бе опорочен от съдиите. Днес това се случи и на вечното дерби между ЦСКА и Левски.

Реферът Стефан Апостолов се превърна в главно действащо лице. И голяма част от заслугите за спечелената от Левски точка са за него. Съдията-депутат изгони по скандален начин защитникът на ЦСКА Жеферсон за това, че е изритал Сердижиу Буш в игрова ситуация. Такова отсъждане няма дори в третите страни, където футболът е аматьорски.

За сметка на геройството му в ущърб на армейците, Стефан Апостолов в три случая спести втори жълт и респективно червен картон за Давид Яблонски. Бранителят на Левски се скъса да рита Фернандо Каранга през целия двубой, но съдията така и не посмя да му покаже втори жълт картон след първия, който дойде още в 15-ата минута. Оттам насетне Апостолов не спираше да гали с перце Яблонски при опитите му да убие някой от играчите в червено.

Вижте само в 7DniFutbol.bg всички брутални опити на защитника, да контузи Каранга:


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ