Само в 7DniFutbol.bg

Не е истина какво наказание очаква Буш след атаката по Жеферсон! Заедно с Обертан за реванша с ЦСКА ще са на…

7 Dni Futbol18.04.201826980
2ро Цска Левски (37)

Нападателят на Левски Серджиу Буш забърка редовния скандал за дербитата между “сини” и “червени” днес. Румънецът бе ритнат от Жеферсон в 80-та минута и след това блъсна бразилеца, който падна на тревата. Буш не сдържа нервите си и сега според дисциплинарният правилник на БФС ще почива … точно ЕДИН мач!

Според член 22, ал. 2, буква З от наредбата за “Брутално поведение (като бутане, блъскане, дърпане, като се използва прекомерна сила, настъпване, хапане) извън игрова обстановка” наказанието е спиране от състезателни права за една среща и финансова глоба от 300 лева. Румънецът атакува съперника си след сигнала за нарушение и затова ситуацията се разглежда като такава извън игрова обстановка.

Наказанието ще извади Буш от двубоя от 31-ия кръг с Верея на “Герена” през уикенда. Двубоят ще пропусне и Габриел Обертан, който получи петият си жълт картон от началото на сезона. Така двамата, които решиха първият полуфинал за Купата срещу ЦСКА в полза на Левски, ще излязат като титуляри и в реванша.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ