Само в 7DniFutbol.bg

Даааааааааааааааааааа! ЦСКА не можа да бие Левски! По-хубаво от това няма! Не и днес!

2ро Цска Левски (50)

Знаете ли какво беше на полувремето при 2:0 за ЦСКА? Влезте във форумите, отворете фенските страници, вижте профилите на отявлените привърженици.  ТАМ ВСИЧКИ ЗНАЕХА ЧЕ ТОЗИ МАЧ Е ТВЪРДО ЗА ЦСКА! Защото ЗНАЕЛИ, че ЦСКА ще пусне Левски за купата, а “сините” ще направят шпалир за първенството!

Е, да ви ева в специалистите, сега какво правим? Извинения – няма! Камо ли посипване на главите с вивакомска пепел. Най-хубавото, което можеше да се случи днес на мача ЦСКА – Левски, бе първите да не победят. Е, случи се! Честито на нормалните. Честити орални упражнения и на ненормалните.

Ако при Васил Божков е имало коефициентни изненади, ако Томов и Батков са си бъркали по дупките, то при Гриша Ганчев и Спас Русев това е невъзможно. Най-вече заради първия, вторият май още не е изтрезнял от купона в Ибиса. Иби са ти, пък би казал Христо Стоичков на всеки, който сега, в този момент твърди, че днес делиорманските васали от “Герена” могат да уредят нещо с властелина на ЦСКА.

За ЦСКА бе най-добре да загуби така титлата – срещу всеотдаен вивакомски Левски! За да се окичи с нея вивакомския Лудогорец. Нямаше и помен от играта на “сините” срещу делиорманци. Извинявайте, но при 2:2 с ЦСКА те бяха по-активни отколкото при 0:1 с домусчиевците. Срещу целият свят толкова – второ място с 19 точки преднина.

Хубаво е, че дойде и депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов, за да покаже, че в комплект с Веска Мишева са готови винаги да убият ЦСКА! Синът на Поли, дето Жоро (той си знае кой от ВИС-2) го такова, се консултира със сина на Маргаритов, дето знаем какво е направил, за да измислят как да не оставят Левски с човек по-малко. Много ниска топка сте, бе, момчета, а тепърва прохождате. Вие сега сте наведени, кога смятате да се изправите!?Направете го по-скоро, че ще ви свърши вазелина.

Хубаво е БФС да ги прати тези двамата на 5-и май на “Васил Левски”. За да видят какво представляват изправените хора. Особено, когато са 40 000.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ