Само в 7DniFutbol.bg

Дотам го докара с опита за убийство един идиот от сектор Б! Реваншът Левски – ЦСКА на “Герена” и без публика!

7 Dni Futbol18.04.201831931
2ро Цска Левски (44)

Един идиот от Сектор Б хвърли бомба и едва не уби полицай. Дотам води безнаказаността на отделни индивиди от тази трибуна, но това е друга тема.

По-лошото е, че заради този идиот реваншът от турнира за купата на България пак между двата състава ще се играе при закрити врати! Минималното наказание за удар на длъжностно лице със сериозни последствия е минимум два мача без публика.

Така Левски освен следващото домакинство на “Герена” срещу Верея, ще трябва да посрещне и ЦСКА без фенове. Което пък прави безмислено срещата да се провежда на “Васил Левски” и тя най-вероятно ще се играе в “Подуяне”.

коментар

  • Г. Андонов

    19.04.2018 at 16:46

    По-скоро съм склонен да повярвам и на мои познати левскари,че бомбата беше хвърлена от сектор”А”.Факт е,че тези ,които бяха там бяха изведени/от сектор”А”/Също така съм сигурен,че разберат ли кой е самите те ще го смажат.Такива гамени трябва да са зад решетки!

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ