Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА извърши най-лошото от всички престъпления в историята си – Левскизъм!

7 Dni Futbol18.04.201823140
2ро Цска Левски (33)

Ако ЦСКА бе запазил преднината си от 2:0 пред Левски до последните 15-20 минути на мача и след това се бе стигнало до равенството 2:2, щяхме да кажем, че “червените” са изпуснали спечелен мач. Само че играчите на Стамен Белчев направиха нещо много по-лошо и брутално … срещу самите себе си! Божидар Чорбаджийски, Бодуров и компания извършиха левскизъм в най-чиста форма! Такова брутално сепуко досега бяхме виждали само от различни трупи в синьо, които изпуснаха една титла на “Герена”, с която Лудогорец днес щеше да е някъде по селските групи в Делиормана, и една купа на “Лазур”, която щеше да вдъхне нов живот на вкараният в кома тогава отбор.

Днес ЦСКА направи тези две неща в едно!

“Червените” официално сложиха край на надеждите си за титла, защото Лудогорец на 95% ще бие Берое в Разград (б.а. – Вандерсон вкара за 1:0 още преди да са изтекли 2 минути) и след по-малко от час и половина ще има 8 точки преднина на върха в класирането с оставащи шест кръга до края на сезона. Дори да вземе 18 точки от тях, титлата за тима на Стамен Белчев ще остане мираж, защото, първо – сам се постави в такава ситуация, губейки точки в директните мачове с големите съперници, и второ – от Разград достатъчно добре са си оправили сметките по начин, който да им осигури поне още девет точки от два отбора.

ЦСКА се самоуби и за Купата! Ако в първия мач “червените” реанимираха Левски и му позволиха да надигне глава от гроба, то днес “сините” вече се изправиха и вървят. Вървят към елиминирането на един съперник, който психологически си нанесе толкова тежки травми за три полувремена, колкото не го бе направил в трите последни полусезона срещу Левски. Стамен Белчев има 7 дни да накара играчите си да повярват, че щом са изпуснали веднъж преднина от 2:0, това не може да им се случи отново срещу същия отбор. Ще успее, ако сам го повярва. С избухването срещу съдиите, колкото и оправдано да бе то, Белчев показа, че и на него напрежението и грешките му дойдоха в повече.

Юбилеят пред пълен стадион на 5 май ще е звездата в сезона на ЦСКА и футболистите са длъжни да сложат историческия първи екип с единствената идея да оставят сърцата си на терена и да покажат на практика какво представлява идеята “ЦСКА” през последните 70 години!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ