Само в 7DniFutbol.bg

Радуканов пак “свали шапка” на своите, но призна: Само с пиринският дух не става, не сме равностойни на никой в Първа лига с тази скамейка

7 Dni Futbol17.04.2018530
Пирин Черно море

Треньорът на Пирин Милен Радуканов направи любопитен коментар за своя отбор след домакинското поражение с 0:2 от Черно море.

“Поздравявам Черно море с победата! Заслужи си я. По-качествен отбор, с по-дълга скамейка. Смея да твърдя, че до първия гол не отстъпвахме, но поредна индивидуална груба грешка… Вижте резервната скамейка на Черно море и вижте нашата – ние не можем да правим нищо. Минчев влиза и играе, нашите млади още не са готови. Чудеса от героизъм не можем да правим, но се опитваме да се противопоставим”, каза той.

“Кажете ми на кой отбор сме конкурентоспособни откъм хора. В близко бъдеще, за другата година, за по-следващата година може и да станат. Но е важно какво ще направим следващия месец”, добави специалистът.

“Вземете тимовия лист и вижте състава и резервите на Черно море. Ще видите разликата с нас. На кой отбор от Първа лига сме равностойни? Сега ще си поиграем с Витоша. Пиринският дух го показваме цяла година, но само с дух не става. Може, може, може, но в един момент – не става”, продължи Радуканов.

“Свалям шапка на момчетата. Дават 100% от себе си. Но всичко е въпрос на класа. Не е само грешката на Георгиев. Преди това Ничев също допусна грешка. Когато грешим, греши целият отбор – от треньора до футболистите. Няма смисъл да критикуваш някой на почивката. Той знае, че е сгрешил”, завърши треньорът на Пирин.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ