Само в 7DniFutbol.bg

Големият талант на моряците благодари за доверието и обеща: Ще се опитам да вкарам и в следващите мачове

7 Dni Futbol17.04.2018200
Пирин Черно море

Полузащитникът на Черно море Мартин Минчев, който бе избран за Играч на мача с Пирин, изказа своите благодарности към треньора Илиан Илиев за това, че продължава да му гласува доверие, въпреки крехката му възраст.

Минчев е едва на 16 години, но днес се представи отлично, а и отбеляза великолепен гол. Ето какво сподели футболистът на Черно море след срещата в Благоевград:

„Благодаря за пожеланията и за наградата. Тежък мач за нас. Пътувахме цели девет часа. Беше трудно да влезем в мача в началото. Държахме топката, имахме положения и наистина успяхме да ги надиграем.“

„Такива попадения се бележат с много усилия. Разбира се, че тренирам такива удари. Благодаря на треньорите, че ми гласуват доверие, за да мога да вкарам такива голове. Благодаря на Илиан Илиев за доверието. Надявам се и в следващите да вкарам. Аз нямам проблем с възстановяването, защото съм по-млад. Трудно е, но ще се справим.“


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ