Само в 7DniFutbol.bg

Роси вече е подготвил капаните за ЦСКА – намекна, че пак ще има много промени в титулярите

7 Dni Futbol16.04.20186610
Левски Лудогорец (2)

Наставникът на Левски Делио Роси сподели очакванията си за предстоящия мач с ЦСКА за първенството. Италианецът твърди, че вече има някаква идея как да излезе срещу този конкретен съперник, но е прекалено рано да я разкрие.

“Мачът с ЦСКА никога не си прилича с другите двубои. Такъв мач винаги е важен, независимо дали е за първенството, или за Купата, още повече, че той е част от плейофите в Първа лига”, сподели Роси пред Диема Спорт и продължи:

 

Белчев се закани на Левски: Забравихме загубите! ЦСКА може много повече и в сряда ще го покаже

“Да, победихме ЦСКА в първия полуфинал, но ако гледаме цифрите, нашето представяне не е много добро. Но като отбор стоим добре и това си пролича в полуфинала за Купата с този съперник, както и срещу Лудогорец”, добави именитият специалист и сподели какво може да се очаква от битката в сряда.

“В този мач ние трябва да сме един Левски, който играе солидно. Едва втори ден сме след предишния ни мач срещу Лудогорец и е малко рано да говоря за тактика. Имам в главата си някаква идея, но трябва да видя какво е състоянието на футболистите, които играят по-често, така че е рано да се каже с какъв състав ще излезем и каква ще е тактиката”, завърши Роси.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ