Само в 7DniFutbol.bg

Радуканов вярва, че е вдигнал Орлетата след скандалите със Славия – закани се на Морето и да изпълни целта рано

7 Dni Futbol16.04.2018330
Пирин Славия

Пирин ще се надиграва с Черно Море

ОФК Пирин ще търси трите точки в утрешния мач с Черно море (Варна). След неприятната загуба от Славия в петък, орлетата имаха няколко дни за психическо и физическо възстановяване, като треньорът Милен Радуканов е убеден, че подопечните му имат сили и възможности да се справят с един от силните отбори в първенството.

„Най-важната задача след мача със Славия бе да възстановим играчите от натрупаната умора и напрежение. Мисля, че се справихме, видяхме си грешките, но видяхме и много позитивни неща. Мисля, че можем да се справим с Черно море“, обясни старши треньорът Радуканов на днешната редовна пресконференция.

С оплаквания след мача са Костадинов и Рения, но се очаква и двамата да са на линия за двубоя, който е утре- вторник от 17:30 на ст. Христо Ботев.

„Имаме си цел и ще я преследваме до край. Има още три мача и ако ги спечелим, можем да си гарантираме място в Първа лига по-рано от очакваното“, заключи специалистът.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ