Само в 7DniFutbol.bg

Лудогорец привлече Настрадин Ходжа! Вижте как клуба на екс-шеф на ЦСКА потрошил клубната база (СЕНЗАЦИОННА СНИМКА)

7 Dni Futbol16.04.201821910
домусчиев

Лудогорец пази в тайна много важен трансфер! Някъде из канцелариите на клуба е почнал работа Настрадин Ходжа!

Само той и правоверните му последователи от “Меридиан Мач” могат да измислят лъжата, че “автобуса на Царско село съборил покрива на базата в Разград”.

Че това е тотална лъжа доказва снимка, до която се добра 7DniFutbol.bg. Събарянето на покрива се изразява в четвърт отчупена дъска от ламперията! И за това е сезирана дисциплинарната комисия, която чака делиорманците да пресметнат щетата, за да предоставят фактурата на Стойне Манолов.

Изглежда клубът на бившия шеф на ЦСКА не е желан в елита от Кирил Домусчиев и марионетките му от БФС , защото атаките срещу Царско село от посока Разград взеха да зачестяват. Припомняме, че няколко часа преди началото на мача между Лудогорец 2 и Царско село на пожар в състава на зеления дубъл бяха пратени петима играчи от първия състав само и само да не се позволи на софиянци да се откъснат пред Ботев Враца.

Интересното е, че само след няколко часа двата отбора излизат в директна битка за върха, като срещата на комплекс “Царско село”.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ