Само в 7DniFutbol.bg

Легенда на ЦСКА се възхити от назначението на Безински: Няма ли македонец в ЦСКА, не е добре

7 Dni Futbol15.04.20186880
15237831849a6e0e

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов бе гост в предаването “Спортна треска” по БНТ. Той говори за автобиографията си “С ЦСКА в сърцето”, която ще бъде представена утре от 12:30 часа в Музея на спорта на стадион “Васил Левски”.

Паро засегна и актуалната ситуация в ЦСКА, като коментира назначението на Красимир Безински за асистент.

“Възхитен съм от назначението на Безински. Навремето аз го селектирах като футболист за ЦСКА. При мен е играл доста време, после ми беше и помощник. В много близки отношения сме с него. Няма ли македонец в ЦСКА, не е добре”, заяви Паро.

“В ЦСКА съм изкарал най-хубавите си години и винаги ще има място в сърцето ми. С книгата си искам да покажа, че един съвсем обикновен човек, който е излязъл от село, може да стигне далеч с труд и старание”, каза още Никодимов.

“Радвам се за ЦСКА, защото се намериха няколко човека, освен Гриша Ганчев, които работят, за да възобновят силата на клуба. Виждате, че се действа по базата, което не е било от дълго време. ЦСКА ще се завърне на своето място, но някои хора искат това да се случи моментално. Няма как да стане толкова бързо. Когато нещо се е рушило с години, трябва време да се възстанови. Някои хора искаха да затрият ЦСКА, но не им се получи”, добави Паро.

“Настоящият ни отбор не е съвсем готов да е на нивото на традициите на ЦСКА. Не го сравнявам с Лудогорец, защото ние през годините сме били на много по-високо ниво от тях. За мен обаче сезонът няма да е провален, ако отборът не спечели трофей.
Може би малко надцениха нещата през настоящата кампания. Като че ли в клуба сложиха каруцата пред коня и поизбързаха с очакванията. Аз, ако съм ръководител, няма да правя трагедии”, добави Никодимов.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ