Само в 7DniFutbol.bg

Орачев след виковете за оставка: Ще преспим и помислим, но искам да остана до края

7 Dni Futbol15.04.2018890
19 Ботев-Дунав малин орачев

Наставникът на Дунав Малин Орачев бе разочарован след поражението с 0:2 от Септември (София) в Първа лига. Бившият десен бек заяви, че не се предава и иска да се бори до последно за спасението на “драконите”.

“Отдавам загубата на бездушната игра, на бездушието, играхме без характер. Заслужено загубихме, Септември бяха по-организирани. Искам сега да анализирам, не знам какво да кажа в тази ситуация, наистина играем много слабо, нямаме нищо общо с мачовете от началото. Естествено, че аз съм отговорен за всичко, няма никой друг. Ако си променим поведението, ще променим играта. Ако не играеш агресиво и си бездушен, няма как да печелиш мачовете. Пореден мач, в който се организираме и играем, поне малко от това, което искам, когато ни вкарат гол. Между мен и футболистите няма абсолютно нищо. Нормално е, когато един отбор не върви, да има викове “Оставка”. Ще преспим, ще мислим. Аз никога не бих се предал, искам да остана до края и да помогна на отбора да се спаси. Това е моето желание”, каза Орачев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ