Само в 7DniFutbol.bg

Локомотив (Пловдив) погна европейски гранд в съда! Ето каква е причината за крайните действия на Крушарски и компания

7 Dni Futbol15.04.20182230
крушарски

Европейски гранд си навлече гнва на Локомотив Пловдив. Черно-белият клуб даде на ФИФА гръцкия гранд Панатинайкос, разкрива 7DniPlovdiv.bg.

От „Лаута“ са сезирали Световната футболна федерация заради дълг на клуба от Атина по трансфера на защитника Иван Иванов. Става въпрос за 50 000 евро, разбра още медията ни. Тази сума е остатъка по трансферната сума, за която Русия премина от Локомотив в ПАО.

Черно-белите продадоха Иванов на гърците за около 100 000 евро. Трансферът се осъществи през лятото на 2016 година. Според запознати от Панатинайкос е трябвало да преведат на Локомотив оставащите 50 000 евро още до началото на 2017 година. Повече от година по-късно обаче на „Лаута“ продължават да чакат полагащите им се пари.

В крайна сметка на Локомотив им писна да ги размотават. Затова са сезирали ФИФА. Ръководството на пловдивчани се надява решението на Световната централа да е факт максимално бързо. За момента не разполагаме с информация дали има развитие по случая.
Наскоро и самият Иван Иванов разкри, че съди Панатинайкос във ФИФА . Детелините дължат 145 000 евро на настоящия футболист на Берое.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ