Само в 7DniFutbol.bg

Директор в Берое: Момчетата знаят, че могат да решат всеки мач и го показаха

7 Dni Futbol15.04.20181530
берое ботев охене бризола

Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви след успеха над Ботев Пловдив, че футболистите са показали, че могат да спечелят всеки един мач.

“Срещнаха се два от най-добри провинцилни отбора. Два отбора с традиции и стана един двубой, като само с такива мачове могат да се върнат хората по стадионите. Един много стойностен съперник и един още по-добра победа за нас с по-добра игра. Мачът бе на приливи и отливи. Можеше да го спечелим, можеше да загубим, но изстрадана победа”, коментира Грудев,

“Ние цяла седмица говорихме с футболистите. Емоцианално подходиха и те. Знаеха важността на срещата. Сега всичко е в нашите ръце”, добави спортният директор на Берое.

“Аз мисля, че тук се показа и самочувствието на самите футболисти. те знаят, че могат да решат всеки един мач, както се случи няколко пъти този сезон. През сезона направихме обрати, сега също не бе лесно с такъв развой да се върнеш и спечелиш, при това срещу такъв съперник като Ботев. Поздравявам момчетата на мъжеството и поздравявам публиката, която оказа огромно влияние за развоя на мача. Не спярха да подкрепят момчетата и те усетиха, че имам сили да победим”, каза още Валентин Грудев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ