Само в 7DniFutbol.bg

Делио Роси си намери оправдание за загубата от Лудогорец: Лиших се от футболисти, защото играем през 3 дена

7 Dni Futbol14.04.20185760
Левски Лудогорец (2)

Треньорът на Левски Делио Роси призна класата на Лудогорец след загубата с 0:1 в дербито от 29-ия кръг на Първа лига и заяви, че “орлите” са съперник, който може да съсипе всеки свой противник. Италианецът допълни че “сините” са играли толкова, колкото им е позволил тимът от Разград. Той каза още, че решението Обертан да играе на крилото, е негово, а Спас Русев му го е припомнил.

“Бяхме равностойни на Лудогорец, като изключим първоначалните минути. После дойде и грешката на вратаря. Трябва да се има предвид и това, че играем през 3 дни, поради което се лиших от някои футболисти”, започна Делио Роси след мача.

“Лудогорец е отбор, на който, ако оставиш пространства, може да те съсипе. Видяхте го на мача в Разград, днес това не се случи. Нашият отбор игра дотолкова, колкото ни позволи противникът”,призна все пак италианецът.

“Вече казах, че играейки през 3 дни трябва да използвам повече играчи. Истината е, че Обертан е играл като крило, но решението е мое. Президентът ми припомни този факт”, добави треньорът на Левски.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ