Само в 7DniFutbol.bg

Петима арестувани след опит да пласират дрога на “Васил Левски”!

7 Dni Futbol11.04.20183900
Шествие на ЦСКА (13)

Деветима футболни фенове са задържани преди, по време и след днешния първи полуфинал от турнира за купата на България между ЦСКА и Левски на Националния стадион “Васил Левски” в столицата, съобщи СДВР.

В резултат на предприетата от ръководството на СДВР организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти по време на днешната футболна среща. Не бяха допуснати нарушения на обществения ред и в София.

Столичната полиция предприе всички необходими мерки за обезпечаване реда и сигурността на гражданите. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове, където преди началото на мача бяха задържани осем души – петима от тях с наркотици, а трима – със забранени предмети (маски и пиротехнически средства).

Още 29-ма, във видимо нетрезво състояние, не са били допуснати да влязат на територията на стадиона.

След приключване на футболната среща, в района на метростанция в “Люлин”, 18-годишен фен е счупил билборд и се е наранил. Оказана му е медицинска помощ и е задържан в районното управление с полицейска мярка до 24 часа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ