Само в 7DniFutbol.bg

Фернандо Каранга проговори след скандалното наказание! Бразилецът отсече: Благодаря ви за подкрепата, обичам ви

7 Dni Futbol22.03.201817010
ЦСКА 2ро Радост (19)

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга говори за първи път, след като беше наказан за поведението си след края на вечното дерби. Бразилецът отправи поздрави към червените привърженици, като заяви: “Благодаря на всички армейци за огромната подкрепа, която ми оказват! Обичам ви!”, каза Каранга. Армейците публикуваха и снимка на бразилеца, който прави знак за сърце с ръцете
си.

Привържениците на ЦСКА се обединиха в подкрепа на голмайстора в социалните мрежи, като подеха кампания “Аз съм Каранга”. В интернет се появиха стотици снимки на фенове, които правят жеста с прерязване на гърло, с който звездата празнува част от попаденията си. Много е вероятно следващата хореография на агитката да е свързана именно с Каранга.

Отборът проведе вчера първа тренировка след вечното дерби в неделя. Тридневната почивка приключи със занимание в зала – в комплекс “Царско село”. Плановете на червените претърпяха промяна заради лошото време, което не позволяваше да се подготвят в Панчарево.

“Тема спорт”

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ