Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Локомотив (София) отсече: Додич остава, за сега! До дни излизаме със становище за действията на феновете

7 Dni Futbol20.03.20183860
Локомотив София Струмска Слава (14)

Изпълнителният директор на Локо София Бойчо Величков даде кратко интервю за “Тема Спорт” след вчерашната сбирка на ръководството с треньорския щаб в “Надежда”. Повод за срещата бе загубата от Струмска слава и недоволството на феновете след това, потърсили саморазправа с отбора.

Г-н Величков, обсъждахте ли бъдещето на старши треньора Младен Додич?
– Остава. Няма промени. Засега му гласуваме доверие.

Как си обяснявате поведението на феновете след загубата от Струмска слава?
– Ще излезем с официално становище по въпроса. Ще се срещнем с тях, ще разговаряме. Но това не е правилно. Тази ситуация не е приемлива.

Коментарът ви за поражението от радомирци?
– Никой не е застрахован от загуби. Все още сме трети, така че нищо не е загубено. В края на краищата, като не може да сме първи, ще се борим за бараж. Гледаме мач за мач и ще гоним победата във всеки.

Какво е обяснението на Младен Додич за пораженията от Струмска слава и Монтана?
– И за него загубата от Струмска слава е неочаквана. Монтана е по-добър отбор, а и там получихме червени картони. Играхме и на чужд терен. Не излезем ли мобилизирани, се получава така. Макар че бяхме убедени, че Струмска слава ще играе с целия отбор в защита. Използваха една ситуация и ни вкараха.

Какво е настроението в тима след първата тренировка за седмицата?
– Минорно. Хубавото е, че до следващия мач имаме две седмици и съм убеден, че отборът ще се вдигне. Още повече че нищо не е загубено, дори и за първото място. Футбол е, всичко може да се случи.

Появи се версия, че феновете са се усъмнили във феърплея на играчите и на мача?
– Убеден съм, че няма такова нещо. Сигурен съм. Да, начинът на игра не беше този, който искаме да е, макар че изпуснахме доста положения. Не може да има нещо странично. Няма шанс.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ