Само в 7DniFutbol.bg

СРАМ! Левски вече официално е делиормански башибозук за отнемане на точки! Чудо голямо, че ще му подарят купата

ЦСКА Левски (32)

Димитър Пенев го каза днес: Левски игра за Лудогорец. Изсмяха му се. А не трябваше. Защото е прав.

Ако Левски беше играл за себе си, трябваше да играе цял мач за победа, с надеждата да съкрати разстоянието до челните два състава. Вместо това “сините” играха за Лудогорец и с надеждата да не дадат на ЦСКА да си тръгне с пълен актив, за да е спокойно на Лудогорец.

От утре официално ще е ясно това, което много хора предполагаха: Спас Русев се е съгласил с гнусната роля да превърне Левски в сателит на Лудогорец! СРАМ! Невиждан срам е за отбор, който носи името на Апостола, да се превръща в обикновен делиормански башибозук за отнемане на точки.

Криминално придобитата от Русев фирма, е спонсор на Лудогорец. Т.е. бившият шофьор на Волга от УБО има изгода отбор, рекламиращ тази фирма да е шампион, а не някой с логото на конкуренцията. Поради което в плейофите Левски ще играе за Лудогорец. Не за себе си, защото за него в тези плейофи няма нищо. Даже и калъфка.

Най-вероятно ще има купа. С цената на кировите съдии Левски ще отстрани ЦСКА на полуфинал. А в битката за титлата с пеевския Ботев, ще триумфира. Но смисълът на този отбор е съвсем друг. Различен от играчка в ръцете на олигарси. Откакто е такъв, съдбата му е тъжна. Като днес. Като в последните години.

коментар

  • Фен

    18.03.2018 at 22:03

    Мислех, че сте професионална медия, но уви….

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ