Само в 7DniFutbol.bg

Белчев два часа “разкоства” “сините” в хотела! Треньорът на ЦСКА се плаши от трима от “Герена”, начело с новата звезда

7 Dni Futbol18.03.201812730
ЦСКА - Вихрен, контрола, Стамен Белчев, Пламен Марков

Стамен Белчев изнесе дълъг анализ на играта на Левски пред футболистите на ЦСКА. Разборът се проведе в петък вечерта, като армейците още тогава влязоха в лагерен режим в парк-хотел “Витоша”. Около 17:00 часа Белчев събра отбора в конферентната зала, а разглеждането на играта на сините продължи около 120 минути. Стамен е наблегнал върху най-опасното оръжие на съперника – статичните положения. Както е известно, защитата при стандартните ситуации е уязвимо място на ЦСКА. Червените са имали и доста упражнения през седмицата, насочени към блокиране на опонента в такива положения.

Белчев е акцентирал вниманието и върху част от основните футболисти на Левски – Обертан, Паулиньо и Яблонски. Треньорският екип на армейците е набелязал слаби места в отбраната на сините.

След заниманието вчера следобед играчите получиха време да разпуснат. Към 17:00 часа пък отборът отново се събра, за да изгледа двубоя между Ботев Пд и Дунав.

“Тема спорт”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ