Само в 7DniFutbol.bg

“Синя” доминация в неделя? Ето колко билети изкупиха левскарите, в пъти повече от “червените” са!

7 Dni Futbol15.03.201869360
IVP_8721

В неделя на националния стадион “Васил Левски” за момента се очертава доминация на феновете на Левски. Проверка и справка на продадените билети онлайн показва, че привържениците на “сините” са изкупили почти три пъти повече пропуски от тези на ЦСКА.

Сериозна разлика има най-вече в пропуските за секторите “А” и “В”. Както е известно, централната трибуна е отделена за феновете на “червените”, които са домакини в мача. Там, към момента, са заети малко под 1000 места. В отсрещната трибуна продадените пропуски са близо до това да надхвърлят 3000.

Официална информация за точната бройка на билетите продадени за секторите “Г” и “Б” не е налична към момента. Според неофицални източници бройката на “сините” фенове, които са се сдобили с билети за мача три дни преди неговото провеждане, е около 4000. Продадените места в северната трибуна са с около 1500 по-малко, като не бива да се забравя, че като домакини сезонните карти на феновете на ЦСКА важат и за дербито.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ