Само в 7DniFutbol.bg

ФОТОФАКТ: Душманите на ЦСКА ще умрат от мъка при вида на тази снимка! Жестът на Каранга е нищо в сравнение с това

7 Dni Futbol14.03.20189460
3479 Пирин-ЦСКА

Какъв ли не се опитаха да изкарат враговете на ЦСКА Фернандо Каранга. Направо го изтипосаха като терорист, който реже глави. Така поне изглеждал, заради жеста си при победния гол за инфарктния обрат срещу Пирин.

За никой не е тайна, че атаката дойде от зложелателите на армейците. И по специално от отбора, който умира от страх, че тимът на Стамен Белчев може да стане шампион в края на сезона.

А сега, когато видят този материал, на същите тези хора ще им иде да се скрият в дън земя. Защото в Бразилия жестът с обезглавяването се оказва нещо съвсем естествено при радост от гола.

Показват го снимките на Енрике Дорадо, голмайстор на бразилската Серия А за 2017 г. с 18 гола с екипа на Флуминензе, в момента играе за Фламенго. Известен е освен с головите си умения и с ексцентричния начин, по който празнува головете си. След всеки от 22-та гола, вкарани в бразилското първенство и в Копа Либертадорес, Енрике Дорадо прави характерния си жест на „обезглавяване“. И досега не се е чуло да е бил наказан, нито група бразилски журналисти да правят дописки и активни мероприятия за наказанието му.

Източник: bgsport.net


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ