Само в 7DniFutbol.bg

Кретените, които направихте това, вижте какво наказание чака ЦСКА заради вас! Кой пусна тези идиоти на “Христо Ботев”?! (Видео)

7 Dni Futbol11.03.201838040
_49T4069

ЦСКА не играе добре и губи с 0:1 от Пирин в Благоевград, а незадоволителната продукция на “червените” явно ядосва и почти 2000-те хиляди техни привърженици по трибуните и след само 45 минути те вече докараха сериозни наказания на клуба.

В 10-та минута Аймен Суда очакваше сигнал за изпълнение на корнер, когато на метър от него падна бомбичка. Халфът се усети какво има до него в последния момент и обърна гръб на пиротехническото изделие, което избухна за щастие без да го нарани. Според дисциплинарния правилник на БФС това ще донесе глоба от 3000 лева на ЦСКА.

В 30-та минута Радослав Кирилов откри резултата, а докато със съотборниците му празнуваха край тъчлинията от агитката на “червените” полетяха предмети. Един от тях уцели голмайстора в главата, но той все пак показа мъжество и не падна на терена, за да увеличава допълнително санкцията на ЦСКА. Това действие все пак ще струва на клуба от Борисовата градина 2000 лв. и предупреждение за лишаване от домакинство.

Двете издънки на няколко идиоти, незнайно как допуснати на трибуните на “Христо Ботев”, ще струват на ЦСКА 4000 лева, а добавяйки използването на пиротехника, само първото полувреме в Благоевград, ще излезе на “червените” 7000 лева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ