Само в 7DniFutbol.bg

Загубата не изтри оптимизма на Орачев: С тази игра мястото на Дунав в елита е гарантирано

7 Dni Futbol05.03.2018410
_49T9578

Старши треньорът на Дунав Малин Орачев заяви, че е доволен от представянето на отбора си, въпреки загубата от ЦСКА. Наставникът уверено обяви, че с играта, която демонстрират, русенци няма как да изпаднат.

„Доволен съм от играта, но не и от резултата. Важни са ни точките. С играта, която показваме, съм убеден, че мястото ни в Първа лига ще бъде гарантирано. Рутината беше детайлът, който ни липсваше. Изчаквахме да организираме контраатаки. Получиха се, но не можахме до отбележим. Първият удар към вратата ни бе гол. Второто реагирахме много добре, създадохме добри ситуации за гол срещу много добър съперник.“

„Не мога да коментирам спорните ситуации, понеже не съм ги видял добре.

Успях да променя начина на организация на атаките. Вкарахме още повече агресия. Доста от моментите в мачовете се получава. В бъдеще, когато условията станат по-добри за работа, играта ще се подобри още. В тези снегове не са добри условията за работа.“

„В следващия кръг излизаме срещу доста добър и агресивен отбор като Пирин. Очаквам борбен и труден мач. Това ще бъде директен мач на опашката и трябва да го изиграем доста тактически“, сподели Малин Орачев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ