Само в 7DniFutbol.bg

Разследвайте ги, скандално е! Съдията, който уби ЦСКА и Септември работи за “любовника” на Кирил Домусчиев! (+18)

7 Dni Futbol03.03.201831860
мото пфое

Щеше да е гнусно, ако не беше престъпно. Днес човечето Волен Чинков свирна скандална дузпа за Лудогорец срещу невръсната банда на Септември. В 93-ата минута.

Отряза главата на столичния тим, както го направи преди време, когато отсъди скандална дузпа за Ботев на “Армията” и уби ЦСКА!

А сега да навържем фактите.

Волен Чинков е шеф на маркетинга на “Форд” и “Ягуар” в “Мото Пфое”.

Управител на фирмата е Атанас Фурнаджиев, вицепрезидент на БФС.

Същият е известен и като “любовника” на Киро, заради мазните целувки, които си разменя с Домусчиев на мачове на Лудогорец. Даже танцуват заедно на някои купони, в една компания де…

“Мото Пфое” спечели множество търгове в страната с директния натиск на Делян Пеевски. Говори се, че хора на същия стоят зад Ботев.

Като шеф на маркетинга на “Форд” и “Ягуар”, Чинков е пряко отговорен за партньорството с БФС. Т.е. той гледа Борислав Михайлов с какви коли да се движи. Павлето Колев – също. Останалата пасмина – и тя.

Когато Чинков отряза главата на ЦСКА на “Армията”, той бе предложен за…международен арбитър от Марк Бата. Говори се, че част от възнаграждението на Бата се осигурява от корабни сделки.

Шефът на съдиите Петър Петров има чрез родата си букмейкърски пункт в Търново. В него той приема залози как ще завършат мачове като ЦСКА – Ботев и Лудогорец – Септември. Крепи се в БФС благодарение на Кирил Домусчиев и Атанас Фурнаджиев.

Т.Е. ТОВА, КОЕТО СТАНА ДНЕС Е НАПЪЛНО…СЛУЧАЙНО!

Снимката не е препоръчителна за нормални мъже, с оглед лигавото поведение на субекта вдясно от Домусчиев.

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ