Само в 7DniFutbol.bg

Чичо Венци се гаври с десетимата от Локо, които изпуснаха победата в София! Обяви, че даже не е погледнал оферта от гранд за свой играч

7 Dni Futbol26.02.20183070
Славия Локомотив Пловдив (26)

Президентът на Славия Венцислав Стефанов коментира представянето на своите след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) на „Васил Левски“. Босът заяви, че е доволен от показания характер. Той призна за отправена оферта към вратаря му Стергиакис, която е била „обидна“.

„Доволен съм от характера, но не и от играта в първите 15 минути. Това е стара слабост от миналата година. Проспиваме първите минути.

След това се бориха и дадоха максимума от себе си. Противникът бе комплектован от Северна Африка и балканските държави. Показахме, че и българите можем да бъдем по-напористи и по-силни. Ако имахме малко шанс, можехме да се поздравим и с победа.

Ивайло Димитров може да играе и на фланга, в центъра. Имаме и Чунчуков, който се възстановява, имаме Милчо Ангелов. Това са футболисти, които могат да играят, но им трябва време. Важното е, че са наши момчета, млади, на които трябва да даваме шанс, за да се случва нещо в българския футбол.

Защото като гледам някои отбори как се комплектоват… както и да е, всеки има право да работи, както иска.

Нека да следят Стергиакис. Ако излязат с оферта, която задоволяват него и нас, няма проблеми. Олимпиакос отпратиха една оферта, която е обидна. Изобщо не исках и да я погледна“, заяви Стефанов.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ