Само в 7DniFutbol.bg

Любо хвърли голямата бомба! Даде Боби на прокуратурата и поиска касиране на изборите! (Видео)

7 Dni Futbol24.02.201816310
_49T7720

Любослав Пенев внесе в Софийски градски съд молба за касиране на изборите за президент на Българския футболен съюз. Той сезира и прокуратурата за извършени престъпления по време на Конгреса, на който Борислав Михайлов получи четвърти мандат.

“По нататък ще го разкажем в детайли. Всичко си върви по нормалния ред.”, започна Пенев пред bTV.

“Има много нередности. Аз ги коментирах по време на Конгреса и преди него. Недопускане в зала, неучастие… Не искам да навлизам в подробности. Ще се разбере кое е било по устав, кое – не. Вече съдът ще се произнесе, прокуратурата при всички положения. Очакваме държавата да е абсолютно наясно и да вземе необходимите мерки.”, заяви Ел Голеадор.

Запитан дали очаква решение в негова полза, Пенев бе категоричен: “Да, разбира се. Документите са налице, така че много скоро ще имаме резултат. Не мога да ви кажа кога точно. Ще пуснем информация.”

“За мен това е манипулиран вот. Няма как на предишния Конгрес, при положение че няма кандидат, да си със 70% подкрепа от делегатите, а на последния Конгрес, когато имаш двама опоненти, да си с 90%. Няма логика. Манипулиран вот!”.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ