Само в 7DniFutbol.bg

Президентът на Монтана е категоричен: Доволни сме от селекцията, отборът ни ще е по-добре балансиран през пролетта

7 Dni Futbol21.02.2018850
левски монтана прохазка сергей георгиев

Президентът на Монтана Румен Панайотов даде кратко интервю преди старта на пролетния дял във Втора лига. Тимът зимува на четвърто място, но въпреки това не крие амбиции за промоция в елита.

Г-н Панайотов, готов ли е Монтана за старта на първенството?
– Така смятаме всички заедно с треньорския екип и спортния директор. Мисля, че свършихме доста работа по време на лагера в Турция. Надявам се, че момчетата осъзнават нещата и са готови за предизвикателството, което ни очаква. Изключително доволен съм от треньорския екип и футболистите. Постигнахме положителни резултати в контролите и малко или много в тях има показател като поведение на отбора. Надявам се да стартираме така, както всички очакват от нас. Основният проблем с отсъствието на Мирослав Антонов остава. Привлякохме Тони Тасев, като търсим и други варианти. Много сме внимателни със селекцията. Надяваме се, че ще компенсираме отсъствието на Антонов, макар че ще е трудно.

Доволни ли сте от селекцията?
– Клиширано е, но тя винаги е отворен процес. Възможно е да привлечем още един играч. Може и да се разделим с някого. Но това са процеси, които няма да повлияят много. С Ферарио Спасов решихме да ограничим селекцията. Да не претрупваме отбора с излишни хора. Все пак чакат ни 13 мача до края на сезона. Надявам се, че в този си вариант Монтана ще се справи. Нещата са доста положителни на този етап.

Каква е оценката ви за попълненията?
– Новите футболисти повечето са млади, но взехме и опитни. Така че очаквам отборът да е по-балансиран, отколкото през есенния дял. Да, имаме проблеми, които се надявам да решим до старта.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ