Само в 7DniFutbol.bg

Любо не се отказва от борбата, въпреки загубата след “най-голямата измама”! Обяви следващия си ход, за да свали Боби

7 Dni Futbol21.02.201818640
любо пенев

Любослав Пенев проговори за първи път след загубата си за президент на БФС. Както е известно, бившият нападател на България получи 36 гласа, докато Борислав Михайлов внушителните 463.

Ел Голеадор определи избора на Михайлов за измама, обещавайки да предприеме всички законови мерки, за да възтържествува справедливостта и да започне развитието на българския футбол.

Ето цялото обръщение на Любослав Пенев:

“Уважаеми БЪЛГАРИ, петък (16.02.2018 г.) бе извършена най-голямата измама спрямо любимата игра, при избора на президент и изпълком на БФС. Благодаря на медиите, че ви направиха съпричастни. Обещавам да търсим справедливостта докрай.

Това, за което най-много съжалявам е, че за Конгреса бях подготвил прекрасна презентация, която след това щях да споделя и с цялата футболна общественост, в която подробно бяха представени акцентите от стратегията ни за развитието на футбола, но не стигнахме до нея.

Голяма част от вас ще каже: “Защо не я представи?”. Отговарям ви веднага: “Ние не участваме в уговорени мачове. В тях колкото и да си добър, винаги губиш. Жалко за играта, жалко за феновете”.

Тази система на порочност и мръсни игри е запазена марка за това ръководство на БФС. Това, което следва е, че ще предприемем всички законови мерки, за да възтържествува справедливостта и да започне развитието на българския футбол.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ