Само в 7DniFutbol.bg

В ЦСКА се прехласнаха по Джеси само след две тренировки! Ганаецът трябва да сложи край на мъките срещу “паркираните автобуси” на “Армията”

7 Dni Futbol21.02.201818620
27973805_1968278353422290_637726346948174726_n

Едвин Джеси е подложен на сериозни натоварвания в ЦСКА. Вчера той проведе второ занимание наравно с отбора, но след всяка тренировка Джеси остава допълнително още 30 минути, в които се готви по индивидуален режим. Той е насочен към подобряването на кондиционното му състояние.

Заедно с Едвин по същата програма занимания води и друго крило, привлечено през миналата седмица – Укра Монтейро (29 г.). Очаква се Укра да направи дебюта си за ЦСКА на 3 март в домакинството на Етър, а Джеси може да се появи в игра и по-рано. Първите впечатления от Джеси са, че става въпрос за доста атлетичен и технически надарен футболист. Армейците пуснаха 30-секундно видео от първото занимание с негово участие в понеделник, от което с просто око може да се види, че е доста добър дрибльор. Отделно той разполага с висока скорост и нелоша комбинативност. Благодарение на тази съвкупност от качества Джеси умее да намира решения при сгъстени пространства. А това би било от голяма полза на ЦСКА, тъй като повечето съперници у нас се стремят да “задушават” играта на армейците и да насищат зоните около наказателното си поле, залагайки твърде често на опълченска тактика.

Проблемът при Джеси е, че ще трябва да влиза в кондиция в движение, така че в първите си участия с червената фланел- ка трудно може да се очаква да е пълноценен. По-скоро ефектът от неговото привличане ще се прояви в плейофната фаза от първенството и най-вече през следващия сезон, по подобие на Каранга, който през миналата пролет загатна на какво е способен, а през есента избухна.

“Тема спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ