Само в 7DniFutbol.bg

Перуките от БФС се изгавриха с починалия Георги Марков! Не ви ли е срам? Жалки сте…

7 Dni Futbol20.02.2018108970
1

Това само пиян некадърник може да го сътвори! Каквито явно в БФС са се нацвъкали от президента до последния апап от ведомостта.

Днес от този свят си отиде Георги Марков. Един от големите футболисти на съвремието ни. ЕДИНСТВЕНИЯТ българин вкарал гол на Англия в официален мач при паметното 1:1 на “Армията”, след което Христо Стоичков сложи точка на кариерата си в националния отбор.

И знаете ли къде е новината за смъртта на този национален футболист в сайта на БФС, администриращ националния отбор? Челна? Не, на челните има за подписването на договор с някакъв “Радар” отпреди близо седмица.

Долу, на майната си, между тази, че Родопа Смолян поднася съболезнования на семейството на Павел Панов и над тази, че ДК се събрал на по бира. А келявият текст за Марков е подписан от Отдел “Връзки с…”.

Ясно е, че в БФС всички са с връзки. То, ако беше по кадърност, да са още на трудовата борса. Но защо трябваше да го показват дори в такъв тъжен момент. И заслужаваше ли ЕДИНСТВЕНИЯТ българин вкарал гол на Англия в официален мач така да бъде унижаван!?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ