Само в 7DniFutbol.bg

Лаптопа още не отписва Витоша от Първа лига: Може пък да бием Дунав в баража

7 Dni Futbol19.02.2018750
Витоша Бистрица Дунав Русе (26)

реньорът на Витоша Костадин Ангелов коментира загубата с 1:2 от Дунав в мача от 21-ия кръг на Първа лига, провел се на стадиона в Бистрица. Спецът изтъкна, че е горд от представянето на своите футболисти и е убеден, че късметът ще се обърне и ще бъде в помощ на тима му, когато им е най-необходим.

“Това си го говорим след всеки мач, въпреки всичко искам да кажа, че има някакъв баланс в природата. Този късмет, който постоянно ни се изплъзва, ще дойде в момента, в който най-много ни е нужен. Втори мач губим незаслужено от Дунав. Не се знае, може пък да бием Дунав на баража”, каза Ангелов пред Диема Спорт.

Относно головете на съперника, специалистът коментира:

“Статични положения, знаехме, че съперникът има добри изпълнители. По-скоро и двете ситуации са майсторство на изпълнителя. Можехме поне да не загубим мача. Особено второто полувреме, мисля, че тотално доминирахме. Най-важното като извод е играчите да не падат духом. Горд съм от тяхното представяне и знам, че ще дойдат моментите, в които няма да си говорим, че сме играли добре, а сме губили. Предпочитам да играем добре и да губим, защото това ще се обърне.”

“Много е лесно за хора на моята позиция да се оправдаят, не искам да се оправдавам, напротив, за мен е чест да бъда в този клуб. Виждам как всеки играч се развива пред очите ми. Това прави един треньор горд”, добави Костадин Ангелов.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ