Само в 7DniFutbol.bg

Скандалите почнаха! Дражев поиска ГДБОП на Конгреса, Боби организирал наркоразпространение

7 Dni Futbol16.02.201811670
Пресконференция, Ивайло Дражев

Един от тримата претенденти за поста шеф на БФС Ивайло Дражев коментриа предстоящия конгрес за избор на главен човек в българския футбол.Бившият шеф в Черноморец Бургас бе видимо бесен от начина на организация на събитието.

“Аз съм първият регистриран делегат от Ботев Болярово. Ще дойда към 22:30 довечера, защото някой е решил, че ще прави почасово конгрес с външни хора. Вътре има поне 200 души, които не са избрани лица от футболни клубове. Не знам дали не трябва да присъства прокуратура или ГДБОП. Това не е мач. Това е наркоразпространие. Вътре са застанали 200 души, които нямат нищо общо с футболната организация. Тук трябва да влезе правораздаването. Това не може да продължава така.

Мишо Динев ли, не знам как му беше името, е назначен за комендант. Домакин ли беше на националния отбор, теляк ли… Вероятно има някаква диплома за служител баня. Седнал да ме атакува, че съм нямал работа там. Човек, който е бил само на заплата в БФС.

Има кандидатска регистрация с бадж в 12:15 ч. Чували ли сте за такова нещо? Има ли такава организация по света? Няма! Този път са надскочили себе си. Все са мислили глупости, но този път са се надскочили”, коментира Дражев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ