Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно в 7DF: Уби ли наистина КАС надеждите на ЦСКА за Европа? УЕФА с важно съобщение до “червените”

7 Dni Futbol11.02.201834721
IVP_3150

Вчера КАС обяви списъка на делата, които ще разглежда до 23 април, но в него отсъстваха тези на ЦСКА срещу УЕФА. 7DniFutbol.bg  се свърза с експерт, запознат отлично с вървящите в момента процедури по казуса на “червените”, който бе категоричен: “Това, че делата на ЦСКА не присъстват в гореспоменатия списък не означава, че те няма да бъдат разгледани.”

Нещо повече, юристите на клуба имат уверението на УЕФА и КАС, че инстанцията ще се заеме с делата още преди изтичането на срока за подаване на лиценз за Европа – 31 март!

“Имаме уверението на УЕФА и КАС, че случаят ще бъде приключен навреме. Срокът 31 март не е преклузивен, тоест може да има решение и след тази дата”, разкри нашият източник.

Това означава, че ЦСКА ще подготви документите си за участие в европейските клубни турнири и, ако до 31 март няма решение по делата, “червените” ще ги подадат по надлежния ред. Най-важното изискване е клубът да е финансово изряден, което в момента изглежда сигурно. Ако от КАС забавят решението след 31 март, то ЦСКА ще е направил необходимото, за да е документално готов за лиценз Европа и завръщането на “червените” в континенталните надпревари година по-рано ще зависи единствено от решението на съдебния състав на Спортния арбитражен съд.

коментар

  • Ivan

    11.02.2018 at 21:44

    Kato si oprosti 30 miliona zashto da ne si izrqden

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ