Само в 7DniFutbol.bg

Тодор Батков се завръща във футбола! Ето къде е готов да налива по 1 милион годишно!

7 Dni Futbol07.02.201829090
батков

Бившият собственик на ПФК Левски Тодор Батков може да влезе в бургаския футбол. Той водил принципни разговори с кмета на града Димитър Николов да помага на местния футбол със сума в рамките на 1 милион лева годишно. Как биха се разпределяли парите, на този етап не е ясно.

За да стане това факт обаче има едно сериозно условие. Да се намери финансов ресурс за строителство и играждане на планирания жилишен квартал до нос Форос. Общата сума се изчислява на 400 милиона евро, като самият квартал ще бъде лукс-изпълнение с нова инфраструктура и много допълнителни екстри.

На този етап обаче Батков удря на камък с намирането на пари. Банките отказват такова мащабно кредитиране, а вероятни инвеститори, с които е разговаряно все още не са взели окончателно решение.

Ако успее да стартира проекта си обаче, Тодор Батков ще отделя пари и за бургаския футбол. Кога точно ще стане това, не е сигурно и ясно. Неговото съгласие да помага обаче, е факт.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ