Само в 7DniFutbol.bg

КАС пак отсвири ЦСКА, но за последно! (Документ, доказващ от кога “армейците” ще се готвят за последната битка)

7 Dni Futbol07.02.201828020
кас

Спортният арбитражен съд в Лозана продължава да се занимава приоритетно със скандала с руските спортисти, които обжалват наказанията си заради употреба на допинг. Два дни преди старта на Зимната олимпиада в Пьонгчанг, от КАС обявиха отлагане на делото на 32-та атлети от днес за утре. Добрата новина за ЦСКА, чийто дела срещу УЕФА бяха отложени преди 2 седмици, е, че от Арбитража обявиха, че решение по казуса с руснаците ще има най-късно в деня на откриването на Олимпиадата – 9 февруари. Това означава, че от следващата седмица КАС ще се върне към нормалния си ритъм на работа и тогава делата на ЦСКА трябва да получат нови дати. Не е изключено това да се случи още до края на седмицата.

Както е известно, за ЦСКА е важно решения по делата да има до преди 31 март, когато е последният срок за подаване на документи за лицензиране за евротурнирите. Най-вероятно делата на “червените” ще бъдат разгледани в края на месеца.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ