Само в 7DniFutbol.bg

Любо, стига скубал Боби по топките! Или му скалпираш перуката, или духаш супата

Любослав Пенев от няколко седмици е в кандидат-президентска кампания. И в тях – едно голямо нищо. Обозначи се, показа се, че е жив и дотам. Разтяга локуми какво щял да прави с детско-юношеския футбол, как щял да помага на клубовете. Ходи и говори същото и с хората от клубовете, голяма част от които вече са купени!

Чичовото излиза на конгреса в уреден мач. Хванат е съдията, все едно ще свири на Лудогорец. Удушени са делегатите, все едно са в Разград. БФС е един от най-истинските бастиони на мафията. Там всичко е пари, всичко е под масата. А Любо цака с осмак спатия над масата. Няма да стане!

В такъв мач се влиза с бутоните напред. Да разъкрвавиш някой крак, да избиеш нечий зъб, да строшиш на друг носа. И останалите да се уплашат. Иначе нямаш шанс, свирват дузпа срещу теб, ако трябва, не отсъждат засада и ти остава само да издухаш супата.

За да няма тази нерадостна съдба, Пенев трябва да се раздели с фигурата на величествения централен нападател и да ги зачатка като десно бекче. Стига е скубал от топките на Боби косъм по косъм, не разбира ли, че го гъделичка? За да падне Михайлов от власт, трябва да бъде скалпиран. И тъй като това е трудно да стане с клубовете, трябва да се ползва държавата. И по-точно човекът, който държи държавата – Бойко Борисов. Да му се втълпява непрекъснато, че БФС е всъщност ОПГ!

От днес нататък цялата програма на Любослав Пенев трябва да е насочена към изобличаването на БФС като къща, в която на първия етаж живеят “Наглите”, а на втория “Килърите”! Да се вадят неща за арест, за затвор, не конгресни лакърдии. Да се създава настроение в държавата и собствениците на държавата срещу Михайлов. Да се гледа на него като на Пешо Сумиста.

Любо Пенев трябва да говори само и единствено за:

Незаконните къщи на Михайлов в Несебър и Созопол, срещу което вкарва в Изпълкома най-различни кметове

Далаверите с тотото,  в които са затънали дори партийци в Изпълкома, пиещи през седмица метакса с Коце Маца

Плащането с пари от служЕБНАта каса на масрафи в “Джей моделс” за тънки услуги

Получаването на заплата от Михайлов и участието в комисионна от тв-договора. Както и самият договор, който никой не е виждал, освен участващият от името и на трите страни Кирил Домусчиев

Турското робство в БФС в лицето на аватарите на Пеевски Камен Костадинов и Атанас Фурнаджиев

С какво награждават такива като Весецнцето Мишев за изпълнени поръчки на “Армията”

Животът на иначе фалирали в живота хора като Емил Костадинов на гърба на парите в БФС

Участието на Михайлов в плана на Домусчиев да убие ЦСКА и Левски, за да си е доживот шампион

Букмейкърското дюкянче на шефа на съдиите на Михайлов, където се приемат залози за български мачове

А Любо Пенев не говори по тези теми…

Ами с общи приказки го чака съдбата на общ работник в БФС.

коментар

  • Bonka Tsokova

    24.01.2018 at 18:42

    Пак ще кажа – никак не харесвам Зарков, но за втори път прави убийствен коментар, за което му свалям шапка. Ето това трябва да се коментира, когато излизаш срещу човек, който не само се мисли, а наистина Е недосегаем. За какво говорим, след като онзи ден в пресата излезе информация, че заплатата му била по-висока от тази на Президента.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ