Само в 7DniFutbol.bg

Спас Русев хвърли бомбата в наглед “кухо” интервю! Предлагали му Левски да играе в уредени мачове!

7 Dni Futbol24.01.201822450
спас русев

Собственикът на Левски Спас Русев даде интервю пред Блиц, в което изреди куп клишета … и той сам го призна. Босът на “сините” обаче хвърли и истинска бомба, разкривайки, че са му правени предложения да вкара отбора в уреждане на мачове!

Вижте цялото интервю на Русев:

– Левски е на трето място в класирането за първенството. Имат ли сили сините да са конкурентноспособни в борбата за титлата?
– На този въпрос би трябвало да отговоря с “Да”. Това са стандартните и банални клишета, че за Левски всичко освен спечелване на титлата се смята за неуспех. Вижте какво – Левски е в процес на преструктуриране и обновяване. Разбирам, че феновете, и то с основание, искат час по-скоро високи резултати. И аз ги искам, но за съжаление във футбола има цикличност, така че ще трябва да бъдем малко по-търпеливи. Но аз съм оптимистично настроен.

– Вие лично ли се занимавате с трансферите, както с привличането на Габриел Обертан и Жорди Гомес?
– Участвам много активно в този процес. Но разбира се зачитам и мнението на специалистите, които имаме в клуба, относно спортно-техническите качества на футболистите, които ние привличаме и се опитваме да привлечем.

– Да очакваме ли нови силни попълнение в Левски до края на зимния трансферен прозорец?
– Силно се надявам, че ще имаме отново възможност да зарадваме нашите привърженици и да засилим интригата в оставащите няколко месеца до края на първенството.

– Ръководството на Левски застанаха твърдо зад кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС, но феновете застанаха на противоположна позиция. Защо се получи разминаване в позициите?
– Изразяването на мнение е част от демокрацията. Разбира се феновете имат право да изразят своето становище. Ние обаче не можем да не застанем зад нашите легенди. Боби Михайлов и неговото семейство са дали много на клуба и не можем да не застанем зад него. Въпросът обаче е в друго. В Англия например, ако направите една анкета ще установите, че много малко от феновете знаят за ръководството на Футболната федерация, защото малко се интересуват от този въпрос. Там където футболът е на ниво и проблемите се решават на терена във стил на феърплей, там администраторите, чиновниците и съдиите имат много малко влияние. И обратното – там където нивото на футбола е много ниско, там на преден план са чиновниците и съдиите. Ние, собствениците на клубове, трябва да се опитаме да вдигнем рязко нивото на футбола в България. Тогава ние ще станем независими и темата за това кои са съдиите и чиновниците ще стане по-незначителна.

– Честно ли е българското първенство?
– Чувам най-различни неща. Да, идвали са и при мен с най-различни предложения. Аз обаче в такъв тип игри не участвам. За мен това, което искам да направя е Левски да е силен отбор и да спечели мачовете си с игра, а не със задкулисни действия!

– Оптимист ли сте, че в следващите години Левски отново ще е участник в Шампионската лига?
– Аз не мога да не съм оптимист. Ако аз не съм оптимист, то не бих бил в Левски. Това е нашата цел.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ