Само в 7DniFutbol.bg

Само в 7DF: Отказаха първата оферта на Левски за чужденец с изтичащ договор! “Сините” ще се надцакват с хита в Гърция

1

Първата оферта на Левски за португалския ляв бек Жоао Талоча е била отказана от Боавища, разбра 7DniFutbol.bg. “Сините” са се опитали да “минат тънко” с предложението си 28-годишният защитник, но от 9-ия в Лига НОС са били категорични, че офертата трябва да бъде завишена.

Засега второто предложение още не е факт, но от “Герена” трябва да побързат, защото Талоча е привлякъл интереса и на още един клуб от Балканите. По наша информация това е хитът на сезона в гръцкото първенство Паниониос. Тимът има амбиции да се пребори за място в евротурнирите и затова планира силна селекция.

От Левски не са провеждали разговори с Талоча все още, но са имали опознавателен такъв с агента му. Всичко по евентуалното преминаване на играча от Португалия на “Герена” ще продължи, ако двата клуба се разберат за трансферната сума. По наша информация от Боавища са склонни на още преговори при по-добра оферта от първоначалната, тъй като договорът на Талоча изтича през лятото.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ