Само в 7DniFutbol.bg

Ексклузивно: Отложиха делата на ЦСКА срещу УЕФА (Документ)

7 Dni Futbol22.01.20186152
кас

Арбитражният съд за спорта в Лозана търси нови дати за делата на ЦСКА срещу УЕФА за недопускането на отбора в евротурнирите през лятото,пише “24 часа”. Те трябваше да бъдат във вторник и сряда.

Причините са технически, като част от проблема е в многото изслушвания на руски спортисти, които трябва да приключат до края на месеца.

В момента се търси удобна дата, като вероятно това ще е в средата на февруари.

“Дарик” хвърли рано бомбата за ЦСКА! Всички знаели, че “червените” печелят в КАС и се връщат в Европа!

ЦСКА бе отстранен в последния момент от Лига Европа точно преди жребия за предварителните кръгове и на негово място бе включен “Дунав”.

Проверка на 7DniFutbol.bg показва, че изслушванията на 42-ма руски атлети вече са насрочени за датите от 22 до 27-28 февруари, като първата група е започнала да излага доводите си от сутринта. До 15 февруари пък има насрочени още изслушвания по други казуси, което може да прати делата на ЦСКА, както за края на следващия месец, така и за март.

2 коментара

 • по

  23.01.2018 at 1:11

  Оня педерунгел с пресадената глава е изместил датата под диктовката на киро-белото заради конгреса на БФС и искат да натиснат по-тоя начин ЦСКА да гласуват за тоя алкохолик

  Reply

 • Bonka Tsokova

  23.01.2018 at 11:10

  Смешно е КАС да изтъква като причина многото разпити на руснаците във връзка с допинг контрола, тъй като във всеки съд, бил то и КАС, има съдебни състави, като всеки от тях разглежда различни по вид дела. Тоест, би трябвало да има състав, който да разглежда само дела, свързани с допинг, друг състав пък да разглежда спорове като този на ЦСКА. Според мен, отлагането на заседанието е под влиянието на някой или някои, които нямат интерес да се разреши проблема на клуба.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ