Само в 7DniFutbol.bg

“Дарик” хвърли рано бомбата за ЦСКА! Всички знаели, че “червените” печелят в КАС и се връщат в Европа!

7 Dni Futbol22.01.201818840
Локо ПЛ-ЦСКА 16

Утре започват делата по същество на ЦСКА срещу УЕФА в Арбитражния съд в Лозана, чието разглеждане ще доведе до край на драмите с участието на “червените” в европейските клубни турнири. От “Българска армия” се борят още това лято да се завърнат в континенталните надпревари, а не чак през 2019 г., когато изтича валидността на “тригодишното правило”, което ги спря през миналата година за участие в Лига Европа буквално минути преди тегленето на жребия за предварителните кръгове.

В ефира на “Дарик радио” в “Спортно шоу “Гонг” водещият Томислав Русев сензационно обяви, че всички във футболните среди са наясно, че “червените” са с огромни шансове за успех и участието им в европейските турнири през лятото може да се смята за почти сигурно.

Делата на ЦСКА са насрочени за утре и вдругиден, като на този етап само се спекулира с това кога ще бъде обявено и решението на КАС. Главният мениджър на “червените” Стойчо Стоилов обяви неотдавна, че яснота по казуса би трябвало да има в началото на месец февруари.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ