Само в 7DniFutbol.bg

Чужденец, държан по принуда на “Герена”, удря здраво по “синия” бюджет, за да се махне

7 Dni Futbol22.01.20182370
1

“Левски” ще се изръси сериозно, за да се раздели с един от нежеланите футболисти. Халфът Нелуц Рошу ще прибере 100 000 евро, за да се съгласи да разтрогне със “сините”, съобщават медиите в Румъния.

Както е известно, треньорът Делио Роси не е никак доволен от представянето му на “Герена” и не смята да разчита на него. 24-годишният футболист, за когото бяха платени 150 000 евро през лятото, няма да напусне с празни ръце. “Левски” му предлага щедро възнаграждение, за да се отърве от него.

Рошу, който изигра едва 4 мача за “сините”, ще получи обезщетение в размер на 100 000 евро, обявиха румънците. Това се равнява на заплатите му за една година напред. Халфът прибира по 8000 евро на месец, а контрактът му с “Левски” е до лятото на 2020 година.

В момента футболистът е на лагер със “сините” в Малта и дори игра едно полувреме в първата контрола на тима. Той беше спряган като разменна монета около евентуалния трансфер на Ривлдиньо от “Динамо” (Букурещ) на “Герена”. Този трансфер е на път да пропадне окончателно.

Всъщност Рошу е още при “сините” именно заради забавянето на селекцията на отбора. Роси не смее да се раздели с нито един от настоящите си играчи, докато не му бъдат осигурени нови попълнения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ