Само в 7DniFutbol.bg

Божинов се сложи на отбора, в който иска да играе! Проблемът му е, че и там не го искат

7 Dni Futbol22.01.2018720
божинов

Валери Божинов продължава с търсенето на отбор, в който да продължи кариерата си. 31-годишният нападател е без клуб от почти 4 месеца, след като се раздели скоропостижно с швейцарския Лозана. Божинов в момента е предложен на отбори от няколко страни, сред които гръцкия гранд Панатинайкос и изненадата в шампионата Паниониос.

Валери признава, че предпочита трансфер в петия в класирането, а не при “детелините”, които имат доста организационни, както и финансови проблеми.

“Знам, че Паниониос е в топ 5 на класирането, познавам треньора от работата му в Сърбия. Парите не са важни на този етап за мен. Искам да играя и да покажа качествата си и, ако всичко върви добре, през лятото може да има промяна в условията. Тренирам интензивно всеки ден и съм готов да започна веднага с мачовете. Паниониос е отбор, който отговаря на амбициите ми и мисля, че мога да съм полезен на отбора. Не знам какво ще стане, това е въпрос, с който се занимава агентът ми. Аз не мога да кажа нищо конкретно”, споделя Божинов пред gazzetta.gr.

Усилията на Валери да се рекламира най-вероятно ще се окажат напразни. Шефовете на Паниониос са дали отговор, че ще трябва да помислят преди да решат дали да вземат нападателя, но до момента не са направили обратна връзка с футболиста и неговият мениджър.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ