Само в 7DniFutbol.bg

Изненада! Обвиниха Левски в лъжа и некомпетентност! “Сините” се прецакали мощно с юношата на ПСЖ? (Документ)

7 Dni Futbol20.01.2018330
2

Левски бе обвинен в лъжа и некомпетентност от изданието calcioweb.eu, което, по всичко изглежда, е близко до Ервен Онженда, на когото “сините” прекратиха пробите заради проблем с коляното. Французите твърдят, че Онженда е здрав като бик, а изследванията, които му направиха от Левски в Малта, не са разчетени правилно. Истината била, че юношата на ПСЖ е претърпял операция на коляното едва 15-годишен, а след такава интервенция “коляното остава различно”. Лекарският щаб на “сините” е преценил, че Онженда има нужда от хирургическа намеса за справяне с проблем с оперираният преди години менискус  и затова играчът бе отпратен от Делио Роси.

Когато Онженда се прибрал в Париж, агентът му го завел на дълги 4-часови изследвания при лекаря. който го е оперирал първият път. Д-р Лоран Омон, който работи с гранда ПСЖ, заключава, че футболистът е напълно здрав, като издава и документ за това.

В момента Онженда обмисля предложения от гръцки, турски и италиански клубве, а Левски продължава търсенето на крило, дефанзивен халф, ляв бек и нападател.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ