Само в 7DniFutbol.bg

Красимир Балъков отсече: Старанието на момчетата е много по-важно от резултатите в контролите

7 Dni Futbol20.01.201890
балъков

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков заяви, че е доволен от победата над Верея (Стара Загора) в първата зимна контрола с 2:0. Бала е наясно, че му предстои много работа, за да изглеждат “болярите” така, както му се иска.

“Реултатът от контролата изобщо не ме интересува. Най-доброто е, че момчетата се стараят и изпълняват това, което искам. За мен това е много по-важно от резултата. Тепърва сме в началото на подготовката. Има много, много неща да коригираме. Нещата ще трябва да се получават доста по-добре”, категоричен бе Бала.

Днес “виолетовите” тръгват за лагера си в Турция, като Балъков ще разчита на група от 25 футболисти. Първата контрола в Анталия е с полския Лех (Познан) във вторник. Етър се завръща във Велико Търново на 3 февруари, като по време на престоя в южната ни съседка ще изиграе още 3 спаринга – с Железничар (Сараево), Стумбрас и Олимпия (Любляна).

“Тема Спорт”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ